Arnold Classic 2015

Arnold Classic Europe 2015 


Det gik desværre ikke helt som håbet ved dette års Arnold Classic idet Eva desværre smed totalen og 1.præmien på 500Euro væk i squat. 


Eva åbnede i squat på vægten 157,5kg, men desværre mangler der lige lidt dybde og løftet 
underkendes 2-1. Samme vægt i 2.forsøget lider desværre samme skæbne. Nu var det således alt eller intet i 3. og sidste forsøg, desværre blev det ved intet idet hun mistede balancen under løftet og dermed muligheden for en total. Godt grædefærdig skulle der så bænkes for at vise tilskuerne nogle gode løft satte vi vægten ned. Eva åbner på 80kg, som bliver godkendt alle dommerstemmerne. Vægten øges til 85 kg, til andet forsøg som igen bliver løftet og godkendt. Eva øger vægten til 87,5kg og igen levere hun varen og bliver belønnes med 3 hvide lamper. I dødløft åbnede Eva meget, meget let på 150kg. Vægten blev øget til 160kg, som også let blev løftet og godkendt. Eva løftede 170kg, også ganske let, i 3. og sidste forsøg. 


En enkelt hvid lampe manglede der desværre i squat for at Eva kunne kåres som mester i udstyrskategorien. I stedet snuppede de to norske deltagere 1. og 2. præmien alt imens den lokale deltager snuppede 3.pladsen. Kimberly Walford vandt suverænt klassisk styrkeløft og imponerede især med en ny verdensrekord i dødløft på 242,5kg. 


Som et plaster på såret mødte Eva dog hendes store idol Arnold som hun udvekslede en par korte bemærkninger inden han igen forsvandt lige så hurtigt som han var ankommet i en sværm af sikkerhedsvagter.